Fennie Kruize aan de kant gezet

Goddelijke vrijheid, zo heet het boekje van Fennie Kruize dat ik elders in mijn blog kort beschreven heb. Die goddelijke vrijheid heeft ze zelf niet mogen ervaren…of juist tóch? Haar gemeente wil het contact met haar voorgangster verbreken vanwege een onoverbrugbare kloof in visie. Om eerlijk te zijn: deze ontwikkeling was duidelijk af te lezen … Lees verder “Fennie Kruize aan de kant gezet”

Goddelijke vrijheid, zo heet het boekje van Fennie Kruize dat ik elders in mijn blog kort beschreven heb.
Die goddelijke vrijheid heeft ze zelf niet mogen ervaren…of juist tóch? Haar gemeente wil het contact met haar voorgangster verbreken vanwege een onoverbrugbare kloof in visie.
Om eerlijk te zijn: deze ontwikkeling was duidelijk af te lezen aan het boekje. Fennie gaf duidelijk te kennen dat ze nog een tijdje móést, maar het droop er van af dat de spirit voor deze functie niet (meer) aanwezig was.

Projecten oppakken

Lente ! Dus kriebels. De afgelopen week al weer redelijk veel contacten gelegd over en archief bezocht in verband met Louis Bähler. En gisteravond sinds tijden weer overlegd over het te verschijnen dorpenboek. Wordt ook een leuk project; hopelijk is het te financieren! Vandaag alweer vorderingen daarmee gemaakt. Eind apil eerste screening van de afbeeldingen. … Lees verder “Projecten oppakken”

Lente ! Dus kriebels.
De afgelopen week al weer redelijk veel contacten gelegd over en archief bezocht in verband met Louis Bähler. En gisteravond sinds tijden weer overlegd over het te verschijnen dorpenboek. Wordt ook een leuk project; hopelijk is het te financieren! Vandaag alweer vorderingen daarmee gemaakt. Eind apil eerste screening van de afbeeldingen.
En binnenkort eindelijk de vierde website (webshop) de lucht in zien te krijgen. Vergt echter nog veel scanwerk vooraf.

Magazijnopruiming….

Vandaag een bericht via de website van Bahler: er zijn in een winkelmagazijn twee dozen tevoorschijn gekomen met origineel materiaal van vakanties van Louis Bähler; of ik belangstelling heb. En óf ik belangstelling heb. Vanmiddag gehaald: enkele fraaie foto’s, waarvan helaas bij sommige de plaats niet wordt vermeld; van andere wel, zoals Spitzbergen, Marokko, Noorwegen … Lees verder “Magazijnopruiming….”

Vandaag een bericht via de website van Bahler: er zijn in een winkelmagazijn twee dozen tevoorschijn gekomen met origineel materiaal van vakanties van Louis Bähler; of ik belangstelling heb.
En óf ik belangstelling heb. Vanmiddag gehaald: enkele fraaie foto’s, waarvan helaas bij sommige de plaats niet wordt vermeld; van andere wel, zoals Spitzbergen, Marokko, Noorwegen enzovoort.
Dat wordt de komende tijd ordenen en beoordelen wat eventueel ter publicatie is.
Kortom: ik heb weer wat te doen….