Concreet project dichterbij

Er zijn niet alleen concrete projecten ver weg die steun verdienen (zie het vorige bericht). Ook dichterbij is geld nodig. Er het zijn niet alleen projecten die direct menselijke noden lenigen, die toch zinvol kunnen zijn. Ook hout en steen verdient soms aandacht. De Bonifatiuskerk in Oldeberkoop is een monument dat stamt uit de tweede … Lees verder “Concreet project dichterbij”

Stichting Instandhouding Bonifatiuskerk Oldeberkoop
Er zijn niet alleen concrete projecten ver weg die steun verdienen (zie het vorige bericht). Ook dichterbij is geld nodig.
Er het zijn niet alleen projecten die direct menselijke noden lenigen, die toch zinvol kunnen zijn. Ook hout en steen verdient soms aandacht. De Bonifatiuskerk in Oldeberkoop is een monument dat stamt uit de tweede helft van de 12-de eeuw. Tot dat monument behoren ook de ringmuur en de kerktuin (het voormalig kerkhof). De kerkelijke gemeente van Oldeberkoop-Nijeberkoop is niet voldoende draagkrachtig om de instandhouding van het monument de waarborgen. Daarom is de Stichting Instandhouding Bonifatiuskerk Oldeberkoop (SIBO) in het leven geroepen. In eerste aanleg vraagt men geld en donateurs om de vervallen ringmuur te herstellen (fundering, nieuwe opbouw, groter kapje op de muur en zo mogelijk het plaatsen van één van de oorspronkelijk vier poortjes).
Binnenkort staat hier het adres waar men zich aan kan melden als donateur.
Liever direct geld storten?
Dat kan op nr. 26.58.41.267 ten name van
Onderhoudsfonds Bonifatiuskerk Oldeberkoop