Bijna-doodervaringen

Vanavond had ik voor de lokale omroep Odrie (Ooststellingwerf) een interview met Tineke Verwij over haar boekje Op de Grens van Hemel en Aarde – over haar eigen en andere bijna-doodervaringen. De gehele uitzending is HIER te beluisteren. Haar website is HIER

Vanavond had ik voor de lokale omroep Odrie (Ooststellingwerf) een interview met Tineke Verwij over haar boekje Op de Grens van Hemel en Aarde – over haar eigen en andere bijna-doodervaringen.
De gehele uitzending is HIER te beluisteren.
Haar website is HIER

Projecten

Ze krijgen steeds beter vorm, de twee projecten waar ik momenteel druk mee aan de slag ben. 1. Een boek met oude afbeeldingen van de dorpen uit Oost- en Weststellingwerf (waarvoor ik Oost mag verzorgen). De afbeeldingen zijn uitgezocht en moeten deels nog in originele vorm door anderen worden aangeleverd. daarnast moeten er korte toelichtingen … Lees verder “Projecten”

Ze krijgen steeds beter vorm, de twee projecten waar ik momenteel druk mee aan de slag ben.
1. Een boek met oude afbeeldingen van de dorpen uit Oost- en Weststellingwerf (waarvoor ik Oost mag verzorgen). De afbeeldingen zijn uitgezocht en moeten deels nog in originele vorm door anderen worden aangeleverd. daarnast moeten er korte toelichtingen worden geschreven. Een hele plezierige samenwerking. Mooi !
en
2. De voorbereidingen voor de vernieuwde pagina van de lokale krant: Kerk en Samenleving. De actie voor een bij toerbeurten te verzorgen column door de predikanten en voorgangers is al in volle gang en daarnaast probeer ik een database op te bouwen ten behoeve van inhoudelijke artikelen. Mijn eerste schreden op het echte journalistieke vlak. Alvast wat aan het inlezen over de techniek van journalistieke interviews. Wel wat ervaring bij de lokale omroep maar schrijvende pers is toch iets heel anders. Maar: zin in !!