Beide benen op de grond

Inmiddels ben ik weer teruggekeerd. Drie begrafenissen, een geleide kerkdienst, mijn aandeel voor een boek en twee gelezen boeken verder, is de ergste zweverij er wel af. Bovendien nog geen half uur stil gezeten (op een middagje sauna na dan). Kortom: ik had er niet bij kunnen werken de afgelopen drie weken….. Inmiddels begonnen aan … Lees verder “Beide benen op de grond”

Inmiddels ben ik weer teruggekeerd. Drie begrafenissen, een geleide kerkdienst, mijn aandeel voor een boek en twee gelezen boeken verder, is de ergste zweverij er wel af. Bovendien nog geen half uur stil gezeten (op een middagje sauna na dan). Kortom: ik had er niet bij kunnen werken de afgelopen drie weken…..
Inmiddels begonnen aan de biografie over Steve Jobs. Als ik zo terugkijk op m’n afscheid, dan heb ik niet de indruk dat ik het karakter van Jobs heb….hoewel het van sommige eigenschappen best handig zou zijn.

Zweven na afscheid

Het is nu drie dagen geleden, maar nog steeds zweef ik een beetje boven de grond na het indrukwekkende afscheid van woensdag. Nu de rust na enkele drukke dagen voor de krant, weer wat weerkeert, komt ook de vermoeidheid van alle emoties. De komende weken maar eens proberen zoveel mogelijk mensen met een persoonlijk kaartje … Lees verder “Zweven na afscheid”

Het is nu drie dagen geleden, maar nog steeds zweef ik een beetje boven de grond na het indrukwekkende afscheid van woensdag. Nu de rust na enkele drukke dagen voor de krant, weer wat weerkeert, komt ook de vermoeidheid van alle emoties. De komende weken maar eens proberen zoveel mogelijk mensen met een persoonlijk kaartje te bedanken voor alle goede woorden, lieve gebaren, vlaggetjes met prachtige teksten, fijne cadeaus enzovoort. Eigenlijk is daar geen beginnen aan, maar ik probeer het toch…

Ik dacht ook even dat ik zweefde vlak vóór het afscheid van woensdag. Om 13.15 uur reed ik op de N351 en moest afremmen voor…..een kangoeroe die, als was het een ree, de weg overstak. Het is dat ik iemand in de auto had die het zelf meemaakte (én eerder al had meegemaakt toen ze alleen in de auto zat) anders durfde ik het niet op te schrijven.
Het dier schijnt ooit ontsnapt te zijn uit ‘gevangeschap’ bij een boer in Lageduurswoude.
Dus let op als je binnenkort reebout bestelt in het restaurant!