Bijna klaar!

De grafmonumenten zijn bijna klaar! Vanmorgen het proces van plotten van de folie, het aanbrengen ervan en het in de primer zetten gevolgd. Nu drogen en vandaag of morgen komen de letters in de definitieve lak. Volgende week plaatsen wellicht???

Catch Totaal Belettering - Oosterwolde

De grafmonumenten zijn bijna klaar! Vanmorgen het proces van plotten van de folie, het aanbrengen ervan en het in de primer zetten gevolgd. Nu drogen en vandaag of morgen komen de letters in de definitieve lak.
Volgende week plaatsen wellicht???

Attent !

Kijk, dat zijn de mensen die weten wat voorbereiden inhoudt: Vandaag in het (in veel plaatsen inmiddels afgeschafte) afsluitende consistoriegebed, had de vrouwelijke ouderling van dienst aandacht voor “de voorganger die deze week zijn geboortedag viert.” Toevallige bijkomstigheid: ook de organist van vandaag viert op dezelfde dag als ik zijn verjaardag! Van harte, Piet Soorsma … Lees verder “Attent !”

Kijk, dat zijn de mensen die weten wat voorbereiden inhoudt: Vandaag in het (in veel plaatsen inmiddels afgeschafte) afsluitende consistoriegebed, had de vrouwelijke ouderling van dienst aandacht voor “de voorganger die deze week zijn geboortedag viert.” Toevallige bijkomstigheid: ook de organist van vandaag viert op dezelfde dag als ik zijn verjaardag! Van harte, Piet Soorsma !!