Alleen maar vrije tijd

Een op Vaderdag gekregen boek dat ik al had, heb ik in de vakantie geruild voor het boek van Nico ter Linden: “Alleen maar vrije tijd – Een dominee over zijn vak”. Vanmorgen had ik het uit. Het geeft een aardig inkijkje in de praktijk van de predikant met al z’n diversiteit. Veel verhalen (zo … Lees verder “Alleen maar vrije tijd”

Een op Vaderdag gekregen boek dat ik al had, heb ik in de vakantie geruild voor het boek van Nico ter Linden: “Alleen maar vrije tijd – Een dominee over zijn vak”. Vanmorgen had ik het uit. Het geeft een aardig inkijkje in de praktijk van de predikant met al z’n diversiteit. Veel verhalen (zo kennen we hem natuurlijk) die tips voor anderen ondersteunen. Een coachend boek voor voorgangers dus eigenlijk. De appendix – een college dat Ter Linden in 2007 gaf aan Amsterdamse rechtenstudenten – is wellicht nog het meest lezenswaardig, want illustratief voor zijn manier om ‘bijbels onderricht’ te geven. Ondanks ook hier weer het zo nu en dan opgeheven vingertje: een mooi boek.

Een wonder !

Zoetermeer, 21 juli 2010 – 10.41 uur….. Giovanni Joshua Nehemiah Koops, roepnaam Giovanni

Giovanni Koops - * 21-07-2010

Zoetermeer, 21 juli 2010 – 10.41 uur…..
Giovanni Joshua Nehemiah Koops, roepnaam Giovanni

Dit weblog wordt gelezen !!

Soms vraag je je als blogger wel eens af of je site wel wordt bekeken. Natuurlijk zijn er mensen die per mail reageren of die je mondeling op een bericht aanspreken. Maar het blijft een raadsel hoeveel en vooral welke mensen op jouw digitale pad komen. Vandaag kwam dan het ultieme bewijs dat het blog … Lees verder “Dit weblog wordt gelezen !!”

Soms vraag je je als blogger wel eens af of je site wel wordt bekeken.
Natuurlijk zijn er mensen die per mail reageren of die je mondeling op een bericht aanspreken.
Maar het blijft een raadsel hoeveel en vooral welke mensen op jouw digitale pad komen.
Vandaag kwam dan het ultieme bewijs dat het blog wel degelijk wordt gelezen en niet alleen door vrienden en / of familie!
Wie het bewijs wil zien: loop naar een goede boekhandel en koop het boek “De tovernaar en de dominee” van Henk Vreekamp.
Het boek heeft als ondertitel ‘de verschijning van God’.
Sla vervolgens pagina 22 op en lees………..

Zo verging het ons ook: Lieuwkje bekeek in Utrecht of ze het boek wellicht wilde kopen, ze bladerde er wat doorheen en zag plotseling de naam van Rienk Klooster en even verder……

Als ik al zou twijfelen aan het doorgaan met dit blog dan is die twijfel nu wel verdwenen !
Dank Henk !