God is gek….

Onder deze titel verscheen in het kader van de maand van de spiritualiteit een boekje van Kluun; jawel de schrijver van Komt een vrouw bij de dokter. Schokkende titel? Lees het boekje (voor maar € 2,50) en de schok slaat om naar bewondering; bewondering voor de schrijver die onverwacht tegengas biedt aan het atheïsme. De … Lees verder “God is gek….”

Onder deze titel verscheen in het kader van de maand van de spiritualiteit een boekje van Kluun; jawel de schrijver van Komt een vrouw bij de dokter.
Schokkende titel? Lees het boekje (voor maar € 2,50) en de schok slaat om naar bewondering; bewondering voor de schrijver die onverwacht tegengas biedt aan het atheïsme. De ondertitel wijst al in die richting: De dictatuur van het atheïsme.
God is gek slaat op het fenomeen dat met name “de links-intellectuele media” een enorm dedain aan de dag leggen als het op geloven en gelovige mensen aan komt. De titel is bij wijze van spreken een afkorting van hun stelling: als je nog in God gelooft dan ben je niet goed bij je hoofd.
God is gek…
Een lezenswaardig en humoristisch boekje.