Easycratie …

Easycratie. Onder deze titel schreven Martijn Aslander en Erwin Witteveen een onthutsend en inspirerend boek. Onthutsend omdat zij feilloos blootleggen waar het bij traditionele organisatievormen vaak aan schort. Inspirerend omdat zij aangeven welke mogelijkheden de ICT-ontwikkelingen en dan met name de nieuwe sociale netwerken bieden om de nadelen van de oude vormen het hoofd te … Lees verder “Easycratie …”

Boek: Easycratue
Easycratie.
Onder deze titel schreven Martijn Aslander en Erwin Witteveen een onthutsend en inspirerend boek.
Onthutsend omdat zij feilloos blootleggen waar het bij traditionele organisatievormen vaak aan schort.
Inspirerend omdat zij aangeven welke mogelijkheden de ICT-ontwikkelingen en dan met name de nieuwe sociale netwerken bieden om de nadelen van de oude vormen het hoofd te bieden.
“Easycratie leidt tot een nieuwe manier van werken, organiseren én samenwerken die dwars door bestaande organisatiestructuren heen gaat”aldus de achterflap.
Het boek is gratis te downloaden als App voor de iPhone en iPad.
Maar het is ook gewoon via internet te downloaden. Klik HIER.

Initiatief krijgt navolging

Nadat ik persoonlijk een twitteraccount ( @stellingwarf ) aanmaakte is er toch wel wat meer enthousiasme bij me ontstaan en is het aantal volgers gestaag gegroeid. Deze euforie is overgeslagen op een soort alter-ego van me: Louis Adriën Bähler (1867-1941). Het plan is dat Louis Bähler ( @LABahler ) ongeveer wekelijks tweet uit zijn omvangrijke … Lees verder “Initiatief krijgt navolging”

Nadat ik persoonlijk een twitteraccount ( @stellingwarf ) aanmaakte is er toch wel wat meer enthousiasme bij me ontstaan en is het aantal volgers gestaag gegroeid. Deze euforie is overgeslagen op een soort alter-ego van me: Louis Adriën Bähler (1867-1941). Het plan is dat Louis Bähler ( @LABahler ) ongeveer wekelijks tweet uit zijn omvangrijke werk.
Hopelijk ook binnenkort uit nog niet eerder gepubliceerde geschriften.
Aardig is dat dit fenomeen inmiddels door Felix Louis Ortt – een geestverwant van Bähler – is opgemerkt en is overgenomen ( @FelixOrtt )!
Zie HIER en kijk naar 18 februari en direct daarboven.