Geïnspireerd

Waar een klusje bij de Schrieversronte al toe kan leiden. Op 12 juli was er bij de handboekbindmanifestatie en verder elk weekend van Open Stal een miniworkshop handboekbinden in het gebouw van de Schrieversronte in Oldeberkoop; en ik ben verkocht! Prachtig. In november ga ik dus maar een beginnerscursus volgen van vier zaterdagen. Thuis enkele … Lees verder “Geïnspireerd”

Waar een klusje bij de Schrieversronte al toe kan leiden. Op 12 juli was er bij de handboekbindmanifestatie en verder elk weekend van Open Stal een miniworkshop handboekbinden in het gebouw van de Schrieversronte in Oldeberkoop; en ik ben verkocht! Prachtig. In november ga ik dus maar een beginnerscursus volgen van vier zaterdagen. Thuis enkele miniboekjes gebonden en als felicitatiekaartjes verstuurd. Leuk om er in te komen. Als iemand nog boekbindersmaterialen weet tegen een geschikte prijs: WELKOM !!

Na (dit) Leven

Vandaag uitgelezen: Na dit Leven, van de auteur Eben Alexander, Amerikaans neurochirurg die een week in coma ligt en bijna letterlijk uit de dood terugkwam; Hij was helemaal opgegeven, maar kwam plots weer in deze wereld terug. Ik heb meer van dergelijke ervaringen gelezen en had eigenlijk gezegd van dit boek iets meer verwachtingen dan … Lees verder “Na (dit) Leven”

Vandaag uitgelezen: Na dit Leven, van de auteur Eben Alexander, Amerikaans neurochirurg die een week in coma ligt en bijna letterlijk uit de dood terugkwam; Hij was helemaal opgegeven, maar kwam plots weer in deze wereld terug. Ik heb meer van dergelijke ervaringen gelezen en had eigenlijk gezegd van dit boek iets meer verwachtingen dan er zijn uitgekomen. Lijkt veel op ‘Wakker worden’ van Janneke Wielaert-de Haan.
Dergelijke boeken zijn voor mij niet nodig om te beseffen dat ‘er meer is’. Toch is deze verzorgde gebonden uitgave vlot geschreven en nodigt het wel uit om het wel helemaal uit te lezen.

Volgende stap

Gecoat met RAL 9005 (zwart) en nu wachten op de belettering (in gebroken wit). Een mooi proces zo. De planning is om begin september de hartjes weer terug te plaatsen.

Gecoat met RAL 9005 (zwart) en nu wachten op de belettering (in gebroken wit).
Een mooi proces zo.
De planning is om begin september de hartjes weer terug te plaatsen.