Beide benen op de grond

Inmiddels ben ik weer teruggekeerd. Drie begrafenissen, een geleide kerkdienst, mijn aandeel voor een boek en twee gelezen boeken verder, is de ergste zweverij er wel af. Bovendien nog geen half uur stil gezeten (op een middagje sauna na dan). Kortom: ik had er niet bij kunnen werken de afgelopen drie weken….. Inmiddels begonnen aan … Lees verder “Beide benen op de grond”

Inmiddels ben ik weer teruggekeerd. Drie begrafenissen, een geleide kerkdienst, mijn aandeel voor een boek en twee gelezen boeken verder, is de ergste zweverij er wel af. Bovendien nog geen half uur stil gezeten (op een middagje sauna na dan). Kortom: ik had er niet bij kunnen werken de afgelopen drie weken…..
Inmiddels begonnen aan de biografie over Steve Jobs. Als ik zo terugkijk op m’n afscheid, dan heb ik niet de indruk dat ik het karakter van Jobs heb….hoewel het van sommige eigenschappen best handig zou zijn.