Tot we elkaar opnieuw ontmoeten…

De coronamaatregelen brachten mijn dochters Annelies en Gerrie en kleindochter Hannah op het idee om online zangles te volgens bij Fabian Egli. En dat leidde tot het fragment dat je hier kunt beluisteren (en ook bekijken trouwens). Zó toepasselijk in deze corona-tijd!Zekerheidshalve de vertaling er maar even bij: Moge bij elke stap die je zet, … Lees verder “Tot we elkaar opnieuw ontmoeten…”

De coronamaatregelen brachten mijn dochters Annelies en Gerrie en kleindochter Hannah op het idee om online zangles te volgens bij Fabian Egli. En dat leidde tot het fragment dat je hier kunt beluisteren (en ook bekijken trouwens). Zó toepasselijk in deze corona-tijd!
Zekerheidshalve de vertaling er maar even bij:

Moge bij elke stap die je zet, de weg zich openen;
moge je de wind altijd in de rug hebben;
moge de zon schijnen, warm op je gezicht;
moge de regen vallen, zacht op je velden;
en totdat wij elkaar weer ontmoeten:
moge God je bewaren in de palm van zijn hand.