Graven in de gemeente

Begraafplaats Appelscha (Oosterse Es) Niet graven in de grond, maar een overzicht van de begraafplaatsen en kerkhoven in de gemeente Ooststellingwerf. Dat is waar ik al een tijdje mee bezig ben (dus toch ook juist wél: ‘graven’ in de grond). Alle begraafplaatsen zijn inmiddels bezocht, veel foto’s gemaakt, contacten gelegd en de eerste grove schetsen … Lees verder “Graven in de gemeente”

Graf grootouders Bruinsma
Begraafplaats Appelscha (Oosterse Es)

Niet graven in de grond, maar een overzicht van de begraafplaatsen en kerkhoven in de gemeente Ooststellingwerf. Dat is waar ik al een tijdje mee bezig ben (dus toch ook juist wél: ‘graven’ in de grond). Alle begraafplaatsen zijn inmiddels bezocht, veel foto’s gemaakt, contacten gelegd en de eerste grove schetsen van de publicatie staan op papier. Of het ooit een boekje in de handel wordt via een uitgever, dat weet ik nog niet, maar anders breng ik het zelf wel op de markt.

Mocht iemand materiaal hebben dat betrekking heeft op begraafplaatsen in Ooststellingwerf: ik houd me aanbevolen ! Maar ook meer algemene informatie kan goed van pas komen.
Het kan daarbij bijvoorbeeld gaan om Bewijsstukken van eigendom van graven, reglementen van begraafplaatsen, specifieke bijzonderheden, vroegere nota’s van graven en dergelijke. Ik maak er graag een scan of kopie van!! Ook tips voor de publicatie worden graag ontvangen.