259 stemmen

Van een tiental personen had ik gehoord dat ze op mij hebben gestemd bij de verkiezingen voor de Verenigingsraad van de NCRV, maar het waren er uiteindelijk blijkbaar 259 ! Werkelijk overweldigend ! Hartelijk dank aan allen die hieraan hun steen hebben bijgedragen! De eerste vacatures ontstaan pas in 2016 en van de zeven kandidaten … Lees verder “259 stemmen”

NCRV
Van een tiental personen had ik gehoord dat ze op mij hebben gestemd bij de verkiezingen voor de Verenigingsraad van de NCRV, maar het waren er uiteindelijk blijkbaar 259 !
Werkelijk overweldigend ! Hartelijk dank aan allen die hieraan hun steen hebben bijgedragen!

De eerste vacatures ontstaan pas in 2016 en van de zeven kandidaten zijn er twee boven mij geëindigd. Het is even afwachten dus.
Maar het aantal op mij uitgebrachte stemmen stemt mij zeer vreugdevol!