Warm bad….

De afgelopen weken deed ik mee aan een project waarbij nieuwe kerkliederen werden ingestudeerd, die mogelijk in het in 2012 uit te brengen nieuwe Liedboek voor de Kerken komen. Wat een inspirerende avonden ! Zowel de muziek als de teksten maakten dat de kilte en sneeuw en ijs van buiten transformeerden in een warm aanvoelend … Lees verder “Warm bad….”

De afgelopen weken deed ik mee aan een project waarbij nieuwe kerkliederen werden ingestudeerd, die mogelijk in het in 2012 uit te brengen nieuwe Liedboek voor de Kerken komen. Wat een inspirerende avonden !
Zowel de muziek als de teksten maakten dat de kilte en sneeuw en ijs van buiten transformeerden in een warm aanvoelend bad.
Gisteren kreeg dat een toetje door de presentatie van een nieuw oratorium van Michaël Steehouder: Daar is het daglicht. Met 170 andere liefhebbers uit een grote regio mochten we enkele liederen daarvan zingen – vierstemmig. Magnifiek !
Ook die teksten en melodieën – zeer verrijkend !

En dan vanmorgen mogen voorgaan in de kerk waar mijn grootvader nog heeft gezeten, waar mijn ouders me mee naar toe namen en waar ik tot m’n 21-ste heb gekerkt. Zeer bijzonder. Soms groet een licht van vreugde…….