Droom en daad

Een vrij weekend geeft mooi de gelegenheid om leeswerk in te halen. ‘De mythe van het economisme’ van Jesse Klaver leest vlot weg en biedt een helder ‘pleidooi voor nieuw idealisme’, zoals de ondertitel luidt. Daar sluit ‘Droom & daad’ van Ahmed Aboutaleb heel mooi bij aan. Met de lotgevallen van joodse onderuikers als basisverhaal … Lees verder “Droom en daad”

imageEen vrij weekend geeft mooi de gelegenheid om leeswerk in te halen. ‘De mythe van het economisme’ van Jesse Klaver leest vlot weg en biedt een helder ‘pleidooi voor nieuw idealisme’, zoals de ondertitel luidt. Daar sluit ‘Droom & daad’ van Ahmed Aboutaleb heel mooi bij aan. Met de lotgevallen van joodse onderuikers als basisverhaal pleit hij voor het verwezenlijken van persoonlijke doelen, maar op een zodanige manier dat het leidt tot een samen-leving: van ik en dromen naar wij en daden.

259 stemmen

Van een tiental personen had ik gehoord dat ze op mij hebben gestemd bij de verkiezingen voor de Verenigingsraad van de NCRV, maar het waren er uiteindelijk blijkbaar 259 ! Werkelijk overweldigend ! Hartelijk dank aan allen die hieraan hun steen hebben bijgedragen! De eerste vacatures ontstaan pas in 2016 en van de zeven kandidaten … Lees verder “259 stemmen”

NCRV
Van een tiental personen had ik gehoord dat ze op mij hebben gestemd bij de verkiezingen voor de Verenigingsraad van de NCRV, maar het waren er uiteindelijk blijkbaar 259 !
Werkelijk overweldigend ! Hartelijk dank aan allen die hieraan hun steen hebben bijgedragen!

De eerste vacatures ontstaan pas in 2016 en van de zeven kandidaten zijn er twee boven mij geëindigd. Het is even afwachten dus.
Maar het aantal op mij uitgebrachte stemmen stemt mij zeer vreugdevol!